Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/01/2018 09:02 - Algemeen

De Mixed Summer Edition maakt beloftes waar

De Mixed Summer Edition maakt weer alle beloftes waar, 13 uitzonderlijke embryo’s en 19 streng uitgeselecteerde 2- en 3-jarige paarden!
 
Niet minder dan 5 topverervers uit de top 10 WBFSH Sire Ranking zijn rechtstreeks vertegenwoordigd: Chacco Blue, Diamant de Semilly, Cornet Obolensky, Kashmir van Schuttershof en Kannan, maar ook de zeldzaam resterende producten van Cumano en Quick Star, dit alles aangevuld met de topverervers van morgen.
 
Een goede moederlijn is de basis voor een uitzonderlijk paard, zowel bij onze embryo’s als bij de jonge paarden is dit de regel. Van Olympisch Kampioen Nino des Buissonnets tot Electra van’t Roosakker, Chiarra 222 naar de legendarische stammoeders Fragance de Chalus en Qerly Chin.
 
Niet alleen kunnen alle topsport perspectieven waargemaakt worden met onze jonge paarden collectie, een paar uitzonderlijke merrie’s uit de beste moederlijnen staan garant voor een zeer goede sport én fokkerijbasis.
 
Neem even de tijd om onze collectie te bekijken en laat U overtuigen van haar kwaliteit. Vanaf 9 augustus start het bieden, de Jonge Paarden Collectie loopt af maandag 13 augustus vanaf 20u en de Embryo Collectie dinsdag 14 augustus vanaf 20u. Dit alles via www.et-auction.com.
 
Het Team van ET Auction nodigt U eveneens uit op het Belgisch Kampioenschap Jonge Paarden (9 tot 15 augustus te Gesves). Kom klinken op onze collectie volg de topsport van morgen vanop de eerste rij!


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions