Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/01/2018 22:16 - Algemeen

Bied online tijdens BWFA

Niet enkel de veulens die BWFA aanbiedt zijn mee met hun tijd en voldoen aan de hoogste eisen. Ook op technologisch vlak evolueert BWFA. Daarom kunnen geïnteresseerde kopers die 4 augustus niet aanwezig kunnen zijn op de BWFA veiling in Beervelde, vanaf dit jaar gebruik maken van een online biedsysteem. 

Telefonische biedingen waren natuurlijk al eerder gebruikelijk, maar via ons nieuwe kanaal bwfa.weauction.nl wordt live meebieden vanaf nu ook mogelijk gemaakt! De biedingen tijdens de veiling verschijnen online in real time, waardoor de online bieder de veiling net zo duidelijk en snel kan volgen als een bieder die aanwezig is op de veiling. Omdat er altijd een vertraging zit op de camerabeelden van de veiling is er ook aparte audio voorzien op het nieuwe biedplatform. De vertraging op deze audio is minimaal waardoor u de veilingmeester steeds goed kan volgen én snel uw slag kunt slaan. 

Geïnteresseerde online bieders dienen zich uiteraard op voorhand te registreren via de website van BWFA. Zo kunt u, ook in het buitenland BWFA volgen op de eerste rij!

Klik hier als u zich wil registreren. 

Bekijk hier de collectie van Beervelde op zaterdag 4 augustus. 
Bekijk hier de collectie van Waregem op vrijdag 28 september. 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions