Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/03/2018 15:05 - Algemeen

Topdressuursport bij Flanders Dressage Event

Het Flanders Dressage Event 2018 vindt  dit jaar plaats van 8 tot en met 12 augustus 2018 op de welbekende locatie van Stal Husterlo te Meerdonk in België.  

 

U zult er kunnen genieten van vijf dagen topdressuursport.  Met uitzondering van de pony's zullen alle Belgische Kampioenschappen Dressuur verreden worden. Ook het BK Para-Equestrian komt opnieuw op het programma.

 

De  Flanders Cups Bronze, Silver en Gold worden uitgebreid met de Diamond Cup. Vanwege het succes van de Oceans Dressage Battle op lichte tour niveau wordt er dit jaar een dressage battle voor jonge paarden geïntroduceerd, deze battle is voor 4, 5 en 6 jarige paarden. Zoals steeds staan er enkele showrubrieken  op het programma. 

 

20  top dressuurveulens worden aangeboden ter verkoop op de jubileumeditie van de FDE International Auction van zaterdag 11 augustus om 19 uur. Deze veulens zullen ter bezichtiging getoond worden op vrijdag 10 augustus rond 19 uur.  

 

Zowel voor Flanders Dressage Event als voor de FDE  International Auction zijn nog vip of businesstafels beschikbaar. U kunt dit alles bekijken op onze website www.flanders-dressage-event.be


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions