Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/04/2018 20:57 - Jumping

CSIYH1* Beervelde: Thonon wint ook finale!

Op het Flanders Horse Event in Beervelde stond het namiddagprogramma vandaag in teken van de finalerubrieken voor de jonge paarden. In de finale voor de 6-jarige paarden was het opnieuw de Waalse amazone Virginie Thonon die met de hoogste eer ging lopen! Samen met haar Zangersheide-gefokte Corsica de Greenbay Z (Calido I – F: Stephane Chantot), waarmee ze gisterenmorgen ook al won, klokte ze in de 2de fase af in 24.25 seconden en kan zo meer dan tevreden zijn over het concours van haar schimmelmerrie.

 

Ook de andere podiumplaatsen bleven in eigen land met op de 2de plaats Hendrik Denutte en de Zangersheide-gefokte Elvis de Wijnendaele Z (Elvis Ter Putte – F: Stoeterij Invest NV Jomi). Denutte kruiste de meet in 25.23 seconden en had zo bijna een volle seconde voorsprong  op Rachel Steffen. Die nam met de Hannoveraans-gefokte Guelfo (Grey Top – F: Societa Agricola La Magnifica Snc) de 3de plaats voor haar rekening na een finishtijd van 26.10 seconden. Op de 4de plaats kregen we met Jorik Vervoort nog een Belgische ruiter... Vervoort bracht zijn SBS-gefokte Goodwill v/d Coefering (Toulon – F: Freddy De Man) aan de meet in 27.51 seconden en strandde zo net naast het podium. De Nederlandse amazone Josee De Vetter tenslotte sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij zette met de KWPN-gefokte Heylo (Spartacus TN) een finishtijd van 29.12 seconden op het scorebord.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Bjorn Vandenbossche met de Zangersheide-gefokte Crown Boy Z (Crown Z – F: Jimmy Decroix), een 7de plaats voor Viktor Daem met de BWP-gefokte Miami van de Moortelshoeve (Emerald Van ’T Ruytershof – F: Paul De Lange), een 10de plaats voor Ben Schuurmans met de BWP-gefokte Marcovit van de Bien (Darco – F: Martin Schuurmans), een 11de plaats voor Karline de Brabander met de Zangersheide-gefokte Call Me de Muze Z (Clarissimo Z – F: Leon Melchior & Joris De Brabander) en een 12de plaats voor Christophe Vanderhasselt met de eveneens Zangersheide-gefokte Pikap de Muze Z (Ponsee V – F: Joris De Brabander).

 

TAGS   |   HENDRIK DENUTTE   |   JORIK VERVOORT   |   RACHEL STEFFEN   |   VIRGINIE THONON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions