Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/05/2018 16:36 - Jumping

Pieter Devos wint CSI2* GP van Beervelde!

GP-time vandaag op het Flanders Horse Event in het Oost-Vlaamse Beervelde! Daar het hoogtepunt vanmiddag nog moest komen met de afsluitende CSI3* GP waren het omstreeks 12.00u de ruiters en amazones van de CSI2* competitie die zich mochten opmaken voor hun GP! Een moeilijke opdracht zo bleek, want slechts 3 combinaties slaagden erin om alle balken in de lepels te houden in dit 1.45m hoge basisparcours.  In die barrage met 3 was het onze landgenoot Pieter Devos die de eindwinnaar werd met zijn 8-jarige ruin Flash (Numero Uno). Devos wist het als enige opnieuw foutloos te houden en zette in 35.40 seconden ook nog eens de beste chronotijd neer.

 

Ook de 2de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Pieter Vandierendonck met zijn 14-jarige merrie Elini vh Costersveld (Quite Easy I). Vandierendonck kreeg in de barrage een springfout en kwam door de eindmeet in 38.14 seconden. De 3de en laatste barragist was de Ier Peter Moloney met zijn 9-jarige merrie Victoria (Vleut). Ook hij kreeg een springfout, maar deed er in 38.54 seconden net iets langer over dan Vandierendonck. Na een strafpuntje voor tijd in de basisomloop was er nog een 4de plaats voor Kelly Vandousselaere. Zij had voor deze GP de 10-jarige Udgi Girl des GY (Quidam de Revel) gezadeld. Gilles Detry tenslotte kreeg met zijn 9-jarige Catwalk Harry (Verdi TN) een springfout in de basisomloop, maar nam na een snelle chronotijd nog de 5de plaats voor zijn rekening.

 

Verder was er ook nog een 6de plaats voor Fabienne Daigneux-Lange met Urfee des Luthiers (Heartbreaker), een 7de plaats voor Julie De Pelsmaeker met Contendra (Contender), een 10de plaats voor Jorik Vervoort met El Salvador (Vigaro) en een 12de plaats voor Yentl Baert met Koddact van het Indihof (Copperfield Von Der Held 2106).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions