Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/09/2018 16:21 - Jumping

CSIO5* Budapest: Kafka VD Heffinck wordt 5de

Geen Belgische ruiters aan de start in het Hongaarse Budapest waar de CSIO5* competitie vanmorgen van start ging met de Prize of Horze, een 1.40m rubriek rechtstreeks op tijd. Wel verschijnen er weer enkele Belgische paarden in de ring en een van hen is 8-jarige hengst Kafka Van De Heffinck (Calvaro Z) onder het zadel van Rodrigo Giesteira Almeida! Samen met de Portugese Kampioen kwam de hengst van Hubert Hamerlinck aan de meet in 64.24 seconden en legde zo beslag op de 5de plaats.

 

De overwinning ging naar de Griekse ruiter Aggelos Touloupis met zijn 8-jarige Letizia 49 (Lord Pezi). Zij klokten af in 59.62 seconden en wisten zo de concurrentie het nakijken te geven. Op de 2de plaats kregen we met de 11-jarige Quinn Van De Heffinck (For Pleasure) nog een fokproduct van Hubert Hamerlinck in de uitslag. Hier zat de snelle Italiaan Emanuele Guadiano in het zadel en die stuurde hem door de finish in 60.09 seconden. Net na Gaudiano kwam dan weer de Let Kristaps Neretnieks. Die finishte met de 8-jarige Camerlane (Cardenio) in 61.52 seconden en verzekerde zich zo van een podiumplaats. De 4de plaats tenslotte was voor de Rus Vladimir Tuganov met zijn 10-jarige Qualidam (Quality Touch Z). Zij wisten de tijd te doen stoppen op 63.30 seconden.

 


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions