Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/10/2018 19:34 - Jumping

CSI3* Opglabbeek: Vereecke in de top 5

In het Limburgse Sentower Park waren het vanmorgen op de Ashford Arena de ruiters en amazones van de CSI3*competitie die de spits mochten afbijten in de Prijs CEID, een 1.40m rubriek in 2 fasen special. De beste Belgische prestatie kwam hierin van Koen Vereecke met zijn 8-jarige merrie Copiapo Z (Calvaro Z). Vereecke, die vorige week op het Flanders Horse Event in Beervelde maar liefst 4 CSI3* rubrieken wist te winnen, snelde in die 2de fase door de eindmeet in 30.12 seconden en legde zo beslag op de 5de plaats.

 

De overwinning was voor de Britse ruiter Keith Shore met de 10-jarige merrie Iron Lady Van ’T Meulenhof (Parco), die tot een klein jaar geleden te zien was onder het zadel van onze landgenote Stephanie Vermeulen. Shore stopte de klok op 29.04 seconden en wist zo nipt de Slowaak Bronislav Chudyba voor te blijven. Die werd na zijn 5de plaats van gisteren vandaag 2de met de 12-jairge New York (Verdi TN) na een chronotijd van 29.09 seconden. Ook de Braziliaan Joao Victor Castro was opnieuw in de bovenste regionen van het klassement terug te vinden. Hij kruiste met de 9-jarige Jolien Van Dorperheide (Winningmood Van De Arenberg), waarmee hij gisteren ook al 4de was, de meet in 29.46 seconden en vervolledigde zo het podium. Zijn landgenoot Francisco José Mesquita Musa moest dan weer genoegen nemen met een plaats net naast het podium... Hij finishte met zijn 10-jarige Carlton du Friou  (For Pleasure) in 29.75 seconden en werd zo 4de.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Lore Decock met Heschung Van T Ameldonk (Wandor Van De Mispelaere), een 8ste plaats voor Olivier Philippaerts met Never Walk Alone (Numero Uno), een 14de plaats voor Thomas Van Minnebruggen met Koshin de Muze (Vigo D’Arsouilles), een 15de plaats voor Kim Thiry met Il Gagne van de Kwade Heyde (Winningmood Van De Arenberg), een 16de plaats voor Zara Poels met High Five (Calvaro), een 22ste plaats voor Frank Deckers met Justin ‘E’ (Namelus R) en een 24ste plaats voor Thibault Philippaerts met Jaimi Van Dorperheide (Winningmood Van De Arenberg).

 

TAGS   |   BRONISLAV CHUDYBA   |   JOAO VICTOR CASTRO   |   KEITH SHORE   |   KOEN VEREECKE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions