Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/10/2018 19:57 - Jumping

CSIYH1* Valkensw.: Philips op het podium!

Op de Tops International Arena in Valkenswaard startte het concours vanmorgen op de Main Sand Arena met een rubriek voorbehouden voor de 6- en 7-jarige paarden! Ignace Philips wist daarin de Belgische eer te verdedigen met zijn Zangersheide-gefokte Cortez van ’T Klein Asdonk Z (Cornet Obolensky). Hij reed het fokproduct van Eddy Thomas in deze tabel A rechtstreeks op tijd door de eindmeet in 69.60 seconden en verzekerde zich zo van de 3de plaats op het podium.

 

Het was de snelle Egyptenaar Abdel Said die het snelste over de eindmeet wist te komen. Hij zette met de eveneens Zangersheide-gefokte Axel 111 Z (Action Breaker – F: Axel Theeuwes & Stal Harrie Theeuwes) de klok stil op 63.12 seconden en wist zo de concurrentie overtuigend achter zich te laten. Ook de Zwitserse Jane Richard Philips, de partner van Ignace Philips, wist het nog sneller te doen. Zij kwam met de BWP-gefokte Fouego de la Closiere (Nabab de Reve) aan de meet in 67.16 seconden en nestelde zich zo op de 2de plaats. Net na Philips kwam de Britse topruiter Scott Brash met de BWP-gefokte Hello Zachary (Elvis Ter Putte – F: Gustaaf Quintelier). Zij kruisten de eindmeet in 70.37 seconden en namen zo de 4de plaats voor hun rekening. De 5de plaats tenslotte was voor de in België wonende Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli, die voor deze rubriek de Iers gefokte Elsa K (Luidam – F: Stud Knightfield) had gezadeld. Zij wisten de eindmeet te bereiken in 71.11 seconden.

 

Verderop in het klassement wist ook Melanie Gelin zich nog te klasseren. Zij reed de Zangersheide-gefokte Attoucha Hero Z (Aganix du Seigneur – F: Luc Henry) naar een 15de plaats.

 

TAGS   |   ABDEL SAID   |   IGNACE PHILIPS   |   JANE RICHARD-PHILIPS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions