Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/10/2018 20:40 - Jumping

CSI1* Opglabbeek: van Belle voor Lamers...

Terwijl men op de Ashford Arena van het Sentower Park van start ging met een rubriek voor de CSI3* competitie stond op de Stephex Arena als opener een 1.20m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI1* competitie op het programma.

 

De Belgen namen hierin het heft in handen en het was uiteindelijk Mike van Belle die de eindlaureaat werd met zijn 8-jarige ruin Casino Royal Waterschoot Z (Carpe Diem Vhw Z). De eigenaar van het Hippisch Centrum C&M in Bonheiden snelde in deze tabel A rechtstreeks op tijd door de finish in 62.23 seconden en wist zo met Lio Lamers een andere landgenote ruim voor te blijven. Lamers, die zich gisteren ook al een wist te klasseren met haar Zomerfee Van De Broekkant, kruiste met de 11-jarige Charming Edition (Namelus R) de meet in 64.21 seconden en moest zo genoegen nemen met de 2de plaats. Ze kregen op het podium gezelschap van de Est Karol-Kenneth Lootus, die voor deze rubriek de 11-jarige Coolman (Cola) had gezadeld. Zij kwamen door de finish in 66.23 seconden.

 

De Brit Christopher Frazer was dan weer goed voor de 4de plaats. Hij klokte met zijn 8-jarige Kamee (Summertime) af in 67.05 seconden en had zo 25 honderdsten van een seconde voorsprong op Nathalie Willems. De partner van Dominique Hendrickx sloot zo met haar eveneens 8-jarige Cabirose (Numero Uno) de top van het klassement af op de 5de plaats.

 

Verderop in het klassement was er nog een 6de plaats voor Zara Poels met Lolita de Laubry (Flamenco Desemilly), een 9de plaats voor Ivo Gijbels met Iventus van het Dielshof (Berlin), een 10de plaats voor Jessica D’Errico met Gayatri Van ’T Welthof (Nonstop) en een 22ste plaats voor Milan Lamers met Abiskaya Hero Z (Aganix du Seigneur).

 

TAGS   |   KAROL-KENNETH LOOTUS   |   LIO LAMERS   |   MIKE VAN BELLE   |   NATHALIE WILLEMS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions