Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/10/2018 21:11 - Jumping

CSI3* Opglabbeek: Opnieuw T. Philippaerts!

Thibault Philippaerts is in bloedvorm de laatste weken! Na zijn gouden teammedaille met de Juniors op het Europees Kampioenschap in Fontainebleau  een kleine maand geleden blijft de 3de zoon van Ludo Philippaerts de overwinningen opstapelen! Na zijn overwinning van gisterenavond in de afsluitende 1.40m rubriek was hij vanmiddag in het Sentower Park ook de beste in de 1.50m hoofdrubriek van de CSI3* competitie! In een barrage met 16 deelnemers zette hij met de 9-jarige Cataleya 3 (Cachas) een chronotijd van 38.03 seconden op het scorebord en was zo dus opnieuw de beste!

 

De 2de plaats was voor de Japanse amazone Hikari Yoshizawa. Zij kruiste met de 10-jarige merrie Callas (Casall) de meet in 38.29 seconden en kwam zo dus 26 honderdsten van een seconde tekort om Philippaerts van de troon te stoten. De Slowaak Bronislav Chudyba vervolledigde het podium op het 3de plaats. Hij zette met de zijn 10-jarige Lester IX (Lord Pezi) een eindtijd neer van 38.39 seconden. Net naast het podium strandde de Nederlander Yves Houtackers met de 9-jarige Vinci de Beaufour (Diamant de Semilly). Houtackers haalde de eindmeet in 38.96 seconden en had zo ruim een seconde voorsprong op Stephex-amazone Petronella Andersson. Die sloot met de 9-jarige Positano (Coltaire Z) de top 5 van het klassement af na een chronotijd van 40.11 seconden.

 

Voor Maxime Harmegnies was er nog een 6de plaats met Bandia (Clinsmann 2), voor Olivier Philippaerts een 14de plaats met Forever d’Arco Ter Linden (Darco), voor Vincent Lambrecht een 15de plaats met Carlos Jd Z (Canturo) en voor Dries Dekkers een 18de plaats met D&J Havanna (Griseldi).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions