Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/10/2018 21:33 - Jumping

CSI2* Valkensw: Housen leidt Belgisch podium

Onze landgenoten hebben vanmiddag op de Tops International Arena in Valkenswaard de 1.45m hoge Big Tour van de CSI2* competitie volledig naar hun hand gezet! Het volledige podium kleurde Belgisch met kop Limburger Alexander Housen! Die finishte met zijn 12-jarige ruin Galoubet Fravanca (Caretino), waarmee hij vorige maand nog deel uitmaakte van de Belgische equipe die goud won op het EK voor Juniors in Fontainebleau, in 29.44 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken.

 

Celine Schoonbroodt-de Azevedo nam de 2de plaats voor haar rekening. Zij reed de 10-jarige merrie Cheppetta (Chepetto) door de finish in 30.31 seconden en kwam zo toch bijna een volle seconde tekort voor de overwinning. Het verschil met Ignace Philips was dan weer een stuk kleiner... Philips kruiste met de 11-jarige Hanna van Hd (Nabab de Reve) de meet in 30.51 seconden en werd zo voor de 2de keer 3de vandaag. De 4de plaats ging naar de Franse amazone Marie Hecart. Die reed haar 9-jarige merrie Vahinee (Lauterbach) door de eindmeet in 31.53 seconden en zag zo een podiumplaats aan haar neus voorbij gaan. De 5de plaats tenslotte was voor de Nederlander Bert Jan van de Pol. Die zette met de 14-jarige Eyad (Diamant de Semilly) de klok stil op 33.30 seconden en sloot zo de top van het klassement af.

 

Voor Jos Verlooy was er verder nog een 6de plaats. Hij kon hiervoor rekenen op de 13-jarige Romeo de Villaret (Mr Blue).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions