Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/10/2018 23:38 - Jumping

CSI2* Valkensw: Rachel Steffen in top 10!

Als laatste rubriek stond er voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie in Valkenswaard de 1.40m hoge Medium Tour op het programma. Hierin was het Rachel Steffen die de Belgische driekleur wist te verdedigen. In deze tabel A in 2 fasen snelde ze met haar 10-jarige Bricco (Callahan VDL) door de eindmeet in 29.48 seconden en legde zo beslag op de 8ste plaats.

 

Het was de Italiaan Adriano Di Canto die bovenaan het klassement stond. Di Canto zadelde voor deze slotrubriek de 10-jarige C’Est Moi de l’Obstination (Call Me Number One) en stopte de klok op 27.55 seconden. Hij werd echter wel op de hielen gezeten door de Spanjaard Inigo Lopez de la Osa Escribano. Die had er met de 11-jarie Tea Star d’Oyale (Quick Star) maar 13 honderdsten van een seconde meer tijd voor nodig om de 2de fase tot een goed einde te brengen. De 3de plaats was voor de Poolse ruiter Msciwoj Kiecon. Die reed zijn 10-jarige Digisport Satisfaction (Stakkato Gold) door de finish in 27.92 seconden en vervolledigde zo het podium.

 

De andere 2 plaatsen in de top 5 van het klassement waren voor de Saudi Khaled Abdulaziz Al Eid met de 8-jarige Kayenne Of de Rocky Mounten (Fierro Hof Ter Zeedycke) en de Zweed Rolf-Göran Bengtsson met de 9-jarige Ermindo W (Singapore). Abdulaziz Al Eid finishte in 29.10 seconden terwijl Bengtsson de klok wist te stoppen op 29.19 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions