Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/12/2018 16:35 - Jumping

CSI2* Valkensw: Familie Housen op het podium

Ook op deze slotdag van de Longines Global Champions Tour van Valkenswaard blijft de familie Housen sterk presteren in de rubrieken van de CSI2* competitie! Zo was er vanmorgen in de finale van de Small Tour over een hoogte van 1.35m een nieuwe overwinning voor Alexander met zijn 14-jarige merrie Esprit van de Wellington (Orlando). In een 9 combinaties tellende barrage klokte hij af in 41.45 seconden en wist zo de concurrentie voor te blijven! Ook zus Emilia was een van de barragisten. Zij kwam met de 10-jarige Gentleman (Guidam) door de eindmeet in 42.98 seconden en legde zo beslag op de 3de plaats.

 

Tussen broer en zus Housen nam de Nederlander Lars Kersten de 2de plaats voor zijn rekening. Hij zette de klok stil op 42.81 seconden en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige Dora de Ness (Nabab de Reve), waarmee hij gisteren nog een rubriek wist te winnen. Ook de 4de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Claudia Verburgt. Zij kruiste met de 9-jarige Abbervail Diamant (Diamant de Semilly) de meet in 44.14 seconden en zag zo een podiumplaats aan haar neus voorbijgaan. De 5de plaats tenslotte was voor de Qatari Rashid Towaim Ali Al Marri. Hij reed de 13-jarige Anyway II (No Limit) door de finish in 45.53 seconden.

 

TAGS   |   ALEXANDER HOUSEN   |   EMILIA HOUSEN   |   LARS KERSTEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions