Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/12/2018 19:29 - Jumping

LGCT Valkensw.: Bruynseels wint slotrubriek

Op de Longines Global Champions Tour van Valkenswaard heeft onze landgenoot Niels Bruynseels zonet de 1.50m hoge slotrubriek op zijn naam weten te schrijven! Bruynseels wist zich samen met nog 9 anderen te kwalificeren voor de barrage na een foutloze basisomloop. Daarin was het dus Bruynseels die triomfeerde met zijn 10-jarige merrie Lady Cracotte (Quaprice). Hij snelde door de eindmeet in 41.45 seconden en wist zo de overige deelnemers voor te blijven.  

 

De Nederlander Eric van der Vleuten deed als voorlaatste starter nog een aardige poging met de 14-jarige Zigali P S (BMC Kigali)! Hij leek zelfs op weg naar de overwinning, maar kwam uiteindelijk 25 honderdsten van een seconde tekort om Bruynseels van de troon te stoten. De 3de plaats ging naar de Nederlander Harrie Smolders. Die had met zijn eveneens 14-jarige Zinius (Nabab de Reve) net voor Bruynseels de toon gezet met een chronotijd van 42.31 seconden. Op de 4de plaats kregen we met Jos Verlooy nog een Belg. Verlooy kwam met zijn 13-jarige Caracas (Casall) als laatste in de ring, maar strandde uiteindelijk na een chronotijd van 42.36 seconden net naast het podium. De 5de plaats tenslotte was voor de Spanjaard Eduardo Alvarez Aznar. Die nam met de 12-jarige Seringat (Chef Rouge) geen enkel risico en leverde in 49.03 seconden een keurige nulronde af.

 

Voor Pieter Devos was er nog een 10de plaats met zijn 14-jarige Espoir (Surcour de Revel). Devos kreeg een miscommunicatie in de lijn naar de dubbelsprong wat resulteerde in een weigering.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions