Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/08/2018 08:44 - Jumping

CSI3* Deauville: Harmegnies 11de in LR

Kersvers Belgisch Kampioen bij de 7-jarige paarden Maxime Harmegnies was na het behalen van zijn titel woensdag in Gesves gisteren al weer aan het werk op de Longines Deauville Classic in Frankrijk. In de 1.45m hoofdrubriek, die tevens meetelde voor de Longines Ranking, wist hij zich daar meteen te klasseren met zijn 9-jarige merrie Bandia (Clinsmann 2). Hij klokte af in 71.24 seconden en strandde zo op de 11de plaats.

 

Winst was er voor de ervaren Brit Guy Williams. Die kwam met de 13-jarige Rouge de Ravel (Ultimo van ter Moude) over de eindmeet in 66.54 seconden en wist zo een handvol Franssen voor te blijven. De eerste in dat rijtje Franssen werd Edward Levy. Die zette met de 12-jarige Starlette de la Roque (Jumpy des Fontainnes) een chronotijd van 66.81 seconden op het scorebord en kwam zo 27 honderdsten van een seconde tekort voor de overwinning. Wie zich ook nog van een podiumplaats wist te verzekeren was Clément Boulanger. Die finishte met de 9-jarige Volupte de la Jarthe (Air Jordan Z) in 66.94 seconden en werd zo dus 3de.

 

De andere 2 plaatsen in de top van het klassement waren voor Francois Xavier Boudant met de 11-jarige Ciento (Viento Uno W) en Damien de Chambord met de 9-jarige Viti de Longa (Contendro I). Zij kwamen respectievelijk over de meet in 68.66 seconden en 68.74 seconden.

 

TAGS   |   CLEMENT BOULANGER   |   EDWARD LEVY   |   GUY WILLIAMS   |   MAXIME HARMEGNIES

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions