Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/08/2018 13:57 - Jumping

CSIYH1* Lier: Bertram Allen wint 7-jarigen!

Na het Belgische Kampioenschap voor jonge paarden in Gesves zijn deze week weer alle ogen gericht op het Azelhof in Lier, waar er opnieuw internationaal gesprongen wordt op tweesterrenniveau. Door het vrije weekend op vijfsterrenniveau zijn heel wat topruiters afgereisd en de rubriek voor de 7-jarige paarden kende dan ook meteen een mooie winnaar. Het was de Ier Bertram Allen die de eindlaureaat werd met de KWPN-gefokte Go To Fortuna (Eldorado Van De Zeshoek TN). Hij snelde in de 2de fase naar een chronotijd van 34.46 seconden en wist zo de concurrentie overtuigende achter zich te laten!

 

De Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli volgde met de SF-gefokte Bali Des Cedres Verts (Diamant de Semilly – F: Agathe Briet) op de 2de plaats. Hij klokte af in 34.90 seconden en moest zo duidelijk zijn meerdere erkennen in de snelle Allen. Op de 3de plaats kregen we Max Sebrechts de eerste Belg in het klassement. Hij finishte met de BWP-gefokte Lady Optima (Nabab de Reve – F: Optimus Agro) in 38.24 seconden en vervolledigde zo het podium. Wilm Vermeir haalde het podium dan weer net niet... Hij reed zijn SF-gefokte Big Lord Carthago (Mylord Carthago – F: Antoon Leyn) door de eindmeet in 38.42 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de plaats. Kirsten Rombouts sloot de top van het klassement dan weer af op de 5de plaats. Hij zette met haar Benetton de la Pomme (Vagabond de la Pomme – F: Geert Baertsoen) een chronotijd van 39.76 seconden op het scorebord.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Nathalie Van Laenen met de BWP-gefokte Lucky Star Van ’T Eigenlo (Echo Van ’T Spieveld – F: Dany & Kim Van Lombergen - Van Laenen).

 

TAGS   |   ALLEN BERTRAM   |   KIRSTEN ROMBOUTS   |   MARLON ZANOTELLI   |   MAX SEBRECHTS   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions