Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/08/2018 15:30 - Jumping

CSIYH1* Lier: Winst voor Neal Vanderwegen!

België boven vanmiddag in de rubriek voor de 6-jarige paarden in het Azelhof in Lier! De volledige top 3 bleef in eigen land met op kop Neal Vanderwegen en de Zangersheide-gefokte Zandorsgirl JH Z (Zandor Z – F: Dirk Slootmaeckers). Vanderwegen snelde in de 2de fase naar een chronotijd van 34.06 seconden en was zo beduidend sneller dan de concurrentie!

 

Jos Verlooy was degene die het dichtst in de buurt wist te komen. Hij kruiste met de ook al Zangersheide-gefokte Eminem SBK Z (Emerald Van ’T Ruytersof – F: Kristof Bijloos) de meet in 39.00 seconden en deed er zo bijna 5 volle seconden langer over om de barrage tot een goed einde te brengen. De 3de Belg op het podium was Filip Lacus die hiervoor kon rekenen op de Zangersheide-gekeurde hengst Mambo Van Paemel (Ugano Sitte – F: Stoeterij Van Paemel BVBA). Hij wist de chrono te stoppen op 40.93 seconden. De 4de plaats ging naar Denemarken en daarvoor zorgde Rikke Andersen. Zij reed de Holsteiner Colakli Boy (For Ever Jump – F: Manfred Maul) door de eindmeet in 41.25 seconden en strandde zo net naast het podium. Net als in de rubriek voor de 7-jarige paarden was de 5de plaats voor onze landgenote Kirsten Rombouts. Zij zadelde de daarvoor haar zelfgefokte Mowgli KR (Thunder Van De Zuuthoeve) en klokte af in 42.61 seconden.

 

Jos Verlooy wist zich op de 8ste plaats nog te klasseren met de BWP-gefokte Maserati M (Emerald Van ’T Ruytershof – F: Luc Van De Poel), Melanie Gelin op de 10de plaats met de Zangersheide-gefokte Attoucha Hero Z (Aganix Du Seigneur – F: Luc Henry) en Lander De Bruyn op de 12de plaats met de eveneens Zangersheide-gefokte Maxx De Nyze Z (Mr Blue – F: Danny Nijs).

 

TAGS   |   FILIP LACUS   |   JOS VERLOOY   |   NEAL VANDERWEGEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions