Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/08/2018 20:18 - Jumping

CSI2* Lier: Diaz Ortega blijft Belgen voor!

Op de Flandria Arena van Lier stond vanmiddag als slotrubriek de Prijs Protest op het programma, een 1.30m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie. Onze landgenoten kwamen daarin opnieuw sterk voor de dag, maar het was uiteindelijk wel de Colombiaan Santiago Diaz Ortega die met de overwinning ging lopen. Hij reed zijn 7-jarige Cornet’s Crown 2 (Cornet’s Prinz) naar een finishtijd van 27.15 seconden en wist zo een trio Belgen voor te blijven.

 

De eerste van dat trio Belgen was Christoph Verheyen. Die kruiste met de 8-jarige Kaira Van De Middelstede (Chopin Van Het Moleneind) de meet in 27.27 seconden en moest zo dus tevreden zijn met de 2de stek. De 3de plaats ging naar Niels Fockaert met de 11-jarig Hamlet Van Den Aard (Cardento VDL). Zij plaatsen een chronotijd van 27.38 seconden op het scorebord en verzekerden zich zo nog net van een plaats op het podium. Neal Vanderwegen, die eerder op de dag al de rubriek voor de 6-jarige paarden wist te winnen, had pech en strandde juist naar het podium... Hij kwam met de 12-jarige Grease Van ’T Prinsenveld (Casario II) over de eindmeet in 28.42 seconden. Rakan Al Hasawi tenslotte nam de 5de plaats voor zijn rekening. Hij bracht de 10-jarige Denver (Cantos) aan de meet in 28.91 seconden.

 

Verder in het klassement was er nog een 6de plaats voor Laetitia Surin met Quinola RVL Z (Quintender), een 8ste plaats voor Joris Vergauwen met  Jadore D’Arsouilles (Diamant de Semilly), een 9de plaats voor Evelyne Putters met Angel Van ’T Hof (Chin Chin), een 10de plaats voor Yentl Baert met Lafayette Van ’T Hemelsoet (Deauville De La Vie), een 12de plaats voor Jan Geukens met Governor DK Z (Glasgow Van Het Merelsnest), een 17de plaats voor Vincent De Reys met Bea Van De Helle (Castelino Van De Helle),een 22ste plaats voor Damien Haelterman met Lester (Elvis Ter Putte) en een 23ste plaats voor Deborah Walravens met Louise Du Petit Vivier (Nonstop).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions