Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/08/2018 21:58 - Jumping

Constant van Paesschen 3de in de GP van Lier

In het Azelhof in Lier werd het concours vanmiddag traditioneel afgesloten met de Grote Prijs Flandria Rent! 73 combinaties verschenen er in de ring waarbij de hindernissen door pistebouwer Eddy Geysemans op een hoogte van 1.45m/1.50m geplaatst werden. 14 van hen slaagden er ook in om deze basisomloop tot een goed einde te brengen en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van die 14 was onze landgenoot Constant van Paesschen met de 10-jarige hengst Isidoor Van De Helle (Canturo). Van Paesschen hield opnieuw alle balken netjes in de lepels en finishte in 41.34 seconden wat hem de 3de plaats opleverde.

 

De overwinning ging echter naar de Nederlander Kevin Jochems, die zijn goede vorm van de laatste weken blijft bevestigen. Jochems, die de afgelopen weken al de CSI5* Grote Prijzen van Hickstead en Dublin aan zijn palmares wist toe te voegen, klokte met de 8-jarige Billy Penny (Chacco Blue) af in 40.87 seconden en gaf zo de concurrentie het nakijken. Ook de Braziliaan Joao Victor Castro wist het nog net iets sneller te doen dan van Paesschen. Castro zette met de 11-jarige Sir Landal Joter (Singular Joter) een tijd van 41.22 seconden op het scorebord en nestelde zich zo op de 2de plaats. De andere plaatsen in de top 5 gingen naar Italië met op de 4de plaats Riccardo Pisani. Die reed de 9-jarige Cristo 28 (Cornado I) door de eindmeet in 41.53 seconden en had zo ruim een seconde voorsprong op Alberto Zorzi. Die vervolledigde met de eveneens 9-jarige Viceversa de la Roque (Kannan) de top van het klassement na een finishtijd van 42.59 seconden.

 

Niels Bruynseels wist het in de barrage ook foutloos te doen met zijn 9-jarige Delux Van T&L (Toulon) en strandde zo op de 8ste plaats.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions