Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/08/2018 08:20 - Jumping

Diniz en Fit for Fun haken af voor de WEG

De Portugese amazone Luciana Diniz zal er volgende maand niet bij zijn op de Wereldruiterspelen in het Amerikaanse Tryon. Diniz besloot om haar toppaard, de 14-jarige merrie Fit for Fun 13 (For Pleasure) thuis te houden vanwege de drukke wedstrijdagenda.

 

Diniz: “Het was geen gemakkelijke beslissing, geloof me. Zoveel mensen vragen me waarom ik niet ga. Ik weet dat Fit for Fun een van de beste paarden ter wereld is en tot nu toe waren we geklasseerd is alle Grote Prijzen die we afgelopen zomer sprongen. Ik weet dat het voor Fitty moeilijk is om zo vele dagen achter elkaar fit te blijven omdat ze altijd haar uiterste best doet elke keer we in de ring verschijnen. Omdat ik zoveel van haar hou en haar respecteer, wil ik haar nog vele jaren gelukkig en gezond zien.”

 

Het succesvolle duo kwam dit kalenderjaar al in 9 CSI5* Grote Prijzen aan de start. Zo wonnen ze in juni de Grote Prijs van St Gallen in Zwitserland en werden ze vorige maand 2de in de Rolex Grand Prix van Aken.

 

Bron: Noëlle Floyd

 

TAGS   |   LUCIANA DINIZ

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions