Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/08/2018 07:32 - Jumping

CSIO5* Gijon: Gilles Dunon in de prijzen!

Ook Gilles Dunon is een van de landgenoten die deze week de Belgische driekleur zal verdedigen tijdens de internationale jumping van Gijon! Dunon startte gisteren in ieder geval goed en wist zich meteen in de kijker te rijden in de 1.50m hoofdrubriek. Hij zadelde zijn 9-jarige ruin Jango S (Winningmood Van De Arenberg) en strandde op een 7de plaats nadat hij in de 2de fase de klok wist te stoppen op 28.86 seconden.

 

Het waren de Ieren die domineerden met op kop Billy Twomey! Die finishte met de 15-jarige Diaghilev (Vangelis S) in 28.06 seconden en wist zo nipt zijn landgenoot Richard Howley voor te blijven. Die had er met de 9-jarige merrie Electra B (Arezzo VDL) maar 1 honderdste van een seconde meer tijd voor nodig en moest zo tevreden zijn met de 2de plaats. De 3de plaats ging naar de Braziliaan Adir Abreu Junior. Die reed de 11-jarige Teck de Riverland (Quick Star) door de eindmeet in 28.14 seconden en verzekerde zich zo van een podiumplaats. Hij werd gevolgd door de Fransman Emeric George die de 4de plaats voor zijn rekening nam. George bracht de 10-jarige Chopin des Hayettes (Radco d’Houtveld) aan de meet in 28.35 seconden en wist het zo nog iets sneller te doen dan de Nederlandse amazone Sanne Thijssen. Die sloot met de 12-jarige Bulavsco (Verdi TN) op de 5de plaats de top van het klassement af na een chronotijd van 28.42 seconden.

 

TAGS   |   ADIR ABREU JUNIOR   |   BILLY TWOMEY   |   GILLES DUNON   |   RICHARD HOWLEY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions