Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/08/2018 14:49 - Jumping

CSI1 Brussel: Opnieuw winst voor De Breucker

Op de Brussels Stephex Masters in Wolvertem waren het vanmorgen de ruiters en amazones van de CSI1* competitie die als eerste terug in de ring verschenen! In een 1.10m rubriek in 2 fasen special was het opnieuw de jonge amazone Anke De Breucker die met de overwinning ging lopen! Ze reed haar 9-jarige Justice Van ’T Verloren Kost (Cicero Z Van Paemel) door de finish in 26.53 seconden en had zo maar liefst bijna 6 volle seconden voorsprong op haar dichtste achtervolger.

 

Die eer was met Stan De Plecker ook weggelegd voor een landgenoot. Hij kruiste met de 8-jarige Conchita (Cancara) de meet in 32.44 seconden en nam zo de 2de plaats voor zijn rekening. Ook mee op het podium stond amazone Victoria Bustin. Zij wist de klok te stoppen op 32.63 seconden en kon daarvoor rekenen op de eveneens 8-jarige Ailey de La Loisne (Norton D’Eole). De 4de plaats was net als gisteren voor Stephanie De Corte met haar 6-jarige Memphis van de Neerheide (Emerald Van ’T Ruytershof). Zij kwamen over de eindmeet in 33.89 seconden en moesten zo opnieuw tevreden zijn met een plaats naast het podium. De Fransman Alix Lahoud tenslotte legde beslag op de 5de plaats. Hij klokte met de 16-jarige Olympio de Lou’Rogane (Folamour du Bois) af in 35.26 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Charlotte van den Bosch met Zandorette B Z (Zandor Z), een 7de plaats voor Astrid De Pauw met Cornet de Laubry Z (Cornet Obolensky), een 8ste plaats voor Christophe Boden met Luigi Van De Bisschop (Bamako de Muze), een 11de plaats voor Pénélope Tuyttens met Anyway (Clearway) en een 12de plaats voor Nick Van Riet met Eliza Van Klapscheut (Richebourg).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions