Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/01/2018 09:38 - Jumping

CSI5* Brussel: Bruynseels komt net tekort...

De 3de dag van de Brussels Stephex Masters in Wolvertem werd gisterenavond afgesloten met de 1.55m hoofdrubriek van de CSI5* competitie! 8 van de 46 combinaties die aan de start verschenen slaagden erin om zich te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisomloop, waaronder onze landgenoot Niels Bruynseels. Die deed voor deze rubriek beroep op de 10-jarige Lady Cracotte (Quaprice) en leek met een chronotijd van 40.49 seconden, net als op de slotdag in Valkenswaard, op weg naar de overwinning. Maar dat was buiten de Duitser Marcus Ehning en zijn 13-jarige Comme Il Faut 5 (Cornet Obolensky) gerekend. Ehning, die als voorlaatste in de ring verscheen, snelde naar een finishtijd van 39.24 seconden en verwees zo onze landgenoot naar de 2de plaats.

 

De 3de plaats was voor de Ier Darragh Kenny. Die kruiste met de 12-jarige Balou du Reventon (Cornet Obolensky) de meet in 40.84 seconden en verzekerde zich zo nog van een podiumplaats. De Fransman Julien Epaillard was goed voor de 4de plaats. Hij zette de klok stil op 41.63 seconden en kon daarvoor rekenen op de 10-jarige Usual Suspect d’Auge (Jarnac). Tenslotte wist ook de Amerikaanse amazone Laura Kraut het in de barrage nog foutloos te houden. Zij finishte met haar 11-jarige Zeremonie (Cero) in 45.18 seconden en werd zo 5de.

 

Ook Olivier Philippaerts was een van de barragisten met zijn 12-jarige H&M Legend Of Love (Landzauber). Hij strandde na een springfout in 42.05 seconden op de 6de plaats. Jos Verlooy kreeg met zijn 13-jarige Caracas (Casall) in de basisomloop één strafpuntje voor tijd en werd nog 9de.

 

TAGS   |   DARRAGH KENNY   |   JULIEN EPAILLARD   |   LAURA KRAUT   |   MARCUS EHNING   |   NIELS BRUYNSEELS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions