Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/01/2018 16:08 - Jumping

CSIYH1* Gijon: Net geen podium voor Thonon

Op de internationale jumping van Gijon in Spanje startte de dag vanmorgen met de finalerubriek voor de 6- en 7-jarige paarden! Daarin was er opnieuw een klassering voor onze landgenote Virginie Thonon met haar Zangersheide-gefokte Corsica de Greenbay Z (Calido I – F: Stephane Chantot). In een barrage met 12 deelnemers klokte de Waalse amazone af in 41.29 seconden en greep zo net naast een podiumplaats.

 

De overwinning was net als donderdag voor de Franse topruiter Kevin Staut met de SF-gefokte Best of Duverie (Diamant de Semilly – F: Veronique Lemarchand). Staut zette een chronotijd van 38.47 seconden op het scorebord en stond zo opnieuw bovenaan het klassement. De 2de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Diego Perez Bilbao. Die kruiste de meet in 39.68 seconden en kon daar voor rekenen op zijn Corelli de Mies (Calvaro Z – F: Yeguada de Mies). Ook de Britse amazone Alison Barton wist het nog sneller te doen dan Thonon. Zij reed haar AES-gefokte Billy Rembrandt (Billy Congo – F: Donal Barnwell) door de meet in 40.40 seconden en stond zo wel op het podium. De 5de plaats tenslotte was voor de Franse amazone Felicie Bertrand. Zij kwam met de KWPN-gefokte Galway Girl (Arezzo VDL) over de meet in 41.66 seconden.

 

TAGS   |   ALISON BARTON   |   DIEGO PEREZ BILBAO   |   KEVIN STAUT   |   VIRGINIE THONON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions