Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/01/2018 17:37 - Jumping

Noterman beste Belg in de CSI2* GP Brussel

Op de Brussels Stephex Masters in Wolvertem bleek ook de CSI2* GP zonet een (te) moeilijke opgave. Amper 2 combinaties slaagden erin om zich te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisronde. De snelste van die 2 was de Britse amazone Louise Whitaker. Zij kwam als laatste in de ring en zette met haar 11-jarige Ruby VIII (Balou du Rouet) een finishtijd van 39.03 seconden op het scorebord. Die andere barragekandidaat was de jonge Braziliaan Joao Victor Castro. Die was met de eveneens 11-jarige Sir Landal Joter (Singular Joter) aan de meet gekomen in 39.24 seconden en moest uiteindelijk tevreden zijn met de 2de plaats.

 

Na het duo barragisten kregen we 6 Belgen die in de basisomloop 4 strafpunten verzamelden. De eerste in dat rijtje was Dimitry Noterman met zijn 17-jarige Bacardi-Rhum de Muze (Kannan). Hij verzekerde zich door zijn snelle ronde nog net van een plaats op het podium. Verder was de 4de plaats voor Olivier Vanderhassemt met C Nouvelle (Lord Z), de 5de plaats voor Tatiana Troiani met Charlon (Chalan), de 6de plaats voor Emilie François met Baileys Vd Vijf Eiken (Tresor), de 7de plaats voor Valerie Van de Poel met Easy Boy (Tangelo Van De Zuuthoeve) en de 8ste plaats voor Louise Losfeld met Casanova Louis Z (Che Diamant Z).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions