Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/02/2018 11:22 - Jumping

CSI2* Opglab.: Harry Allen wint rankingproef

In het Sentower Park in Opglabbeek werd de dag gisteren op de Ashford Arena afgesloten met de Prijs Flanders Foal Auction, de 1.45m Longines Rankingproef die tevens gold als kwalificatie voor de Grote Prijs van vanmiddag. 25 van de 98 combinaties wisten het basisparcours van de Nederlandse pistebouwer Henk Linders tot een goed einde te brengen en zich te plaatsen voor de barrage. Daarin was het de jonge Ier Harry Allen die triomfeerde! Hij snelde met zijn 10-jarige Cheese W Z (Chatman) naar een finishtijd van 41.02 seconden en wist zo de overige deelnemers achter zich te laten.

 

De 2de plaats was voor regerend Nederlands Kampioen Frank Schuttert. Die klokte met de 9-jarige Blind Date 31 (Sandro Boy) af in 41.57 seconden en kwam zo ruim een halve seconde tekort voor de overwinning. Ook op de podium stond de Italiaan Alberto Zorzi, die rijdt voor de stal van Jan Tops. Zorzi kruiste de meet in 42.08 seconden en kon daarvoor rekenen op de eveneens 9-jairge Viceversa de La Roque (Kannan). Constant van Paesschen zorgde op de 4de plaats voor de beste Belgische prestatie. Hij kwam met de ook al 9-jarige Vendetta Treize (Diamant de Semilly) aan de meet in 42.82 seconden en strandde zo net naast een podiumplaats. De Japanse amazone Hikari Yoshizawa nam de 5de plaats nog voor haar rekening. Zij zette met de 16-jarige hengst Clicksem (Cardino) een tijd van 43.99 seconden op het scorebord.

 

Verder was er nog een 7de plaatsvoor Viktor Daem met Quantum KS (Quintender), een 11de plaats voor Michael Vreys met Heidelberg van het Lindehof (Amoroso van de Helle) en een 13de plaats voor Pieter Clemens met Lillebebegaards Amaflair (Amarone).

 

TAGS   |   ALBERTO ZORZI   |   CONSTANT VAN PAESSCHEN   |   FRANK SCHUTTERT   |   HARRY ALLEN

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions