Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/02/2018 12:16 - Jumping

CSI2* Brussel: Peeters 2de in ochtendrubriek

Op de terreinen van Stephan Conter in Wolvertem was het vanmorgen al weer vroeg dag. Om 08.30u verschenen de ruiters en amazones van de CSI2* competitie in de ring voor hun slotrubriek over een hoogte van 1.35m. Amazone Leonie Peeters zorgde daarin opnieuw voor een mooie prestatie. Zij zadelde de 8-jarige Comme One Z (Comme d'Api vd Hacienda Z), waarmee ze woensdag en vrijdag ook al geklasseerd was, en finishte in de 2de fase in een tijd van 25.12 seconden wat haar een 2de plaats opleverde.

 

De overwinning moest ze echter laten aan de Amerikaanse amazone Claire Mckean. Die zette met de 11-jarige Chloe (Chippendale Z) een chronotijd van 23.72 seconden op het scorebord en was zo beduidend sneller dan de concurrentie. Net na Peeters kwam de jonge Brazilaan Joao Victor Castro, die ook woensdag al een rubriek wist te winnen. Castro kruiste met de 9-jarige Jolien Van Dorperheide (Winningmood Van De Arenberg) de meet in 25.29 seconden en vervolledigde zo het podium. De andere plaatsen in de top 5 bleven opnieuw in eigen land met Ugo Berrittella en Maud Pietroniro. Berrittella werd 4de met de 12-jarige Secrete du Sartel (Quaprice) na een finishtijd van 25.41 seconden terwijl Pietroniro de 11-jarige Tip Top One (Toulon) aan d meet bracht in 25.45 seconden.

 

Verder in het klassement was er nog een 6de plaats voor Dimitry Noterman met Kadicha Vds (Echo van 't Spieveld), een 7de plaats voor Melissa Zerbini met King Pika (Ogano Sitte), een 8ste plaats voor Aubri Noyez met Quenndal de Lojou HDC (Le Tot de Semilly), een 10de plaats voor Anthony Philippaerts met C’Est La Vie (Diarado) en een 11de plaats voor Laetitia Surin met Quinola Rvl Z (Quintender).

 

TAGS   |   CLAIRE MCKEAN   |   JOAO VICTOR CASTRO   |   LEONIE PEETERS   |   MAUD PIETRONIRO   |   UGO BERRITTELLA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions