Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/06/2018 10:59 - Jumping

CSI5* Calgary: Goede start voor Vermeir!

Onze landgenoot Wilm Vermeir is gisterenavond goed begonnen aan zijn concours in het Canadese Spruce Meadows! In de 1.50m openingsrubriek wist hij zich meteen in de prijzen te rijden met zijn 10-jarige IQ Van Het Steentje (Toulon). Hij bezette de 4de plaats nadat hij in de barrage een chronotijd van 43.65 seconden wist te noteren.

 

De overwinning was voor de Fransman Cedric Angot. Die zette met de 11-jarige Talent Des Moitiers (Joyau De Bloye) een finishtijd van 40.96 seconden op het scorebord en wist zo de concurrentie achter zich te houden. De 2de plaats was voor de Ier Conor Swail. Die kruiste de meet in 42.89 seconden en kon daarvoor rekenen op de 10-jarige GK Coco Chanel (Clarimo). De 3de plaats ging naar de Nederlander Maikel Van Der Vleuten, die afgelopen week op de Brussels Stephex Masters in Wolvertem nog 2 rubrieken wist te winnen. Hij klokte met de 13-jarige Arera C (Indoctro) af in 42.89 seconden en vervolledigde zo het podium. De 5de plaats ging opnieuw naar Ierland dankzij Captain Brian Cournane. Hij bracht de 10-jairge Dino (Vingino) aan de eindmeet in 44.39 seconden.

 

TAGS   |   CEDRIC ANGOT   |   CONOR SWAIL   |   MAIKEL VAN DER VLEUTEN   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions