Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/06/2018 15:49 - Jumping

CSIYH1* Lier: Podiumplaats voor Limbourg!

Om klokslag 12.00u werd vanmiddag in het Azelhof in Lier het startschot gegeven van de Horseman Masters. Op de Flandria Arena waren het de 5-jarige paarden die als eerste aan de start verschenen voor een tabel A in 2 fasen. Daarin was er een podiumplaats voor onze landgenoot Jelle Limbourg met zijn BWP-gefokte Natil (Bamako de Muze – F: Ramzy Al Duhami). Hij klokte in de 2de fase af in 29.27 seconden en nam zo de 3de plaats voor zijn rekening.

 

De winst ging naar de in Australiër James Paterson-Robinson, die met zijn stal gevestigd is in Nederland. Hij reed zijn Holsteiner Cascos (Colman – F: Sven Völz) door de finish in 27.72 seconden en was zo ruim een seconde sneller dan de concurrentie. Ook de Duitser Torben Köhlbrandt wist het nog sneller te doen dan Limbourg. Hij kruiste met de Westfaals-gefokte merrie Catalina (Cup Cooper – F: Reiterhof Keuper) de meet in 28.81 seconden en nestelde zich zo op de 2de plaats. Net na onze landgenoot kwam de Fransman Steeve Debes. Hij kwam met de SF-gefokte Diamons Du Clochet (Calvaro) aan de meet in 30.08 seconden en moest zo tevreden zijn met een plaats net naast het podium. De 5de plaats tenslotte was voor de Duitse Katharina Offel. Hij zette een tijd neer van 30.44 seconden en kon daarvoor rekenen op haar Incredible C (Spartacus).

 

Jelle Limbourg wist zich op de 9de plaats ook te klasseren met de eveneens BWP-gefokte Nofa (Presley Boy – F: Ramzy Al Duhami).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions