Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/08/2018 23:31 - Jumping

Jos Verlooy 3de in de LGCT GP van Rome!

Onze landgenoot Jos Verlooy heeft opnieuw voor een schitterende prestatie gezorgd op de Longines Global Champions Tour van Rome! Na zijn 3de plaats van gisteren in de eerste ronde van de Global Champions League werd hij vanavond ook 3de in de Longines Global Champions Tour Grand Prix! In een barrage waarvoor zich slechts 5 combinaties wisten te plaatsen bleef de zoon van Axel Verlooy opnieuw foutloos met zijn 13-jarige hengst Caracas (Casall). Hij klokte af in 38.85 seconden en stond zo opnieuw mee op het podium.

 

Verlooy was echter niet de enige landgenoot die zich wist te plaatsen voor de barrage. Ook Constant van Paesschen behoorde tot dat groepje nadat hij met zijn 9-jarige Jilbert Van ’T Ruytershof (Numero Uno) in de basisomloop alle balken netjes in de lepels wist te houden. In de barrage kreeg hij echter een springfout waardoor hij genoegen moest nemen met de 5de plaats.

 

De overwinning was voor de Brit Ben Maher met zijn 9-jarige Explosion W (Chacco Blue). Maher, die als laatste in de ring verscheen, zette een tijd neer van 37.45 seconden en verweest zo de Zweed Henrik von Eckermann naar de 2de plaats. Die stond tot op dat moment aan de leiding met zijn inmiddels 16-jarige Cantinero (Cento) na een finishtijd van 38.32 seconden. De laatste barragist was de Ier Michael G Duffy. Die kwam met de 10-jarige Castlefield Rubinus (Rock Forever) foutloos over de eindmeet in 39.68 seconden en nestelde zich zo tussen onze landgenoten op de 4de plaats.

 

Ook Pieter Devos wist zich nog net te klasseren met zijn 10-jarige Claire Z (Clearway). Zij kregen in de  basisomloop een springfout en werden nog 11de.

 

TAGS   |   BEN MAHER   |   CONSTANT VAN PAESSCHEN   |   HENRIK VON ECKERMANN   |   JOS VERLOOY   |   MICHAEL G DUFFY   |   PIETER DEVOS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions