Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/08/2018 23:49 - Jumping

CSIOJ Opglab.: Ook Alexander Housen wint!

Nadat zus Emilia Housen gisteren al een rubriek wist te winnen in het Sentower Park in Opglabbeek was het vandaag de beurt aan Alexander Housen om een rubriek voor de Juniors op zijn naam te schrijven! In de Prijs Augustsson Zanotelli, een 1.40m rubriek, was hij de beste met zijn 14-jarige merrie Esprit Van De Wellington (Orlando). In een barrage met maar liefst 16 deelnemers zette de jonge Limburger een chronotijd van 37.82 seconden op het scorebord en was zo beduidend sneller dan de concurrentie.

 

De Nederlander Tom Schellekens nam de 2de plaats voor zijn rekening. Hij zadelde de 14-jarige Camilly Z (Crown Z) en wist de klok te stoppen op 40.54 seconden. Hij werd echter wel op de hielen gezeten door de Britse Jodie Hall Mcateer die er met haar 9-jarige Coquin de Coquerie Z (Consul DI Vie Z) maar 3 honderdsten van een seconde meer tijd voor nodig had om haar barrageparcours af te leggen. Net naast het podium strandde Caro Baerts met de 11-jarige Hero Van Heiste (Flipper D’Elle). Zij finishte in 41.37 seconden en moest zo genoegen nemen met de 4de plaats. De 5de plaats ging dan weer naar de Noorse Maria Louise Kingsrod. Zij stuurde de 13-jarige Clarkes Ferro (S Creevagh Ferro) naar een eindtijd van 41.49 seconden.

 

Ook verderop in het klassement nog heel wat landgenoten met een 6de plaats voor Simon Morssinkhof met Perigrosso (Perigueux), een 9de plaats voor Caro Baerts met Maq Master Z (Moujik de Sohan), een 11de plaats voor Emila Housen met Barika Van De Helle (Clearway) en een 12de plaats voor Anthony Philippaerts met C’Est La Vie  (Diarado).

 

TAGS   |   ALEXANDER HOUSEN   |   CARO BAERTS   |   JODIE HALL MCATEER   |   TOM SCHELLEKENS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions