Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/09/2018 13:17 - Jumping

CSI2* Kronenberg: Jonkmans in de prijzen

In het Nederlandse Kronenberg startte de slotdag vanmorgen op de West Arena met de Prijs Roelofsen Horse Trucks, de finale van de 1.35m rubriek. 15 combinaties wisten zich daarin te plaatsen voor die barrage, waaronder onze landgenoot Patrick Jonkmans met zijn 8-jarige Kamiel van het Langwater (Wiensender). Jonkmans hield het daarin opnieuw foutloos en klokte af in 34.38 seconden wat hem op de 8ste plaats deed belanden.

 

De overwinning bleef in Nederland dankzij Beau Schuttelaar en de 8-jarige Florida Balia NL (Bustique). Zij snelden in de barrage naar een eindtijd van 31.82 seconden en wisten zo de zege veilig te stellen. De 2de plaats was voor de Britse Louise Saywell, die zich ook de voorbije dagen al verschillende malen van een klassering wist te verzekeren. Zij zette met de 9-jarige Sharp Image (Calvados Z) de klok stil op 32.24 seconden en had zo ruim een halve seconde voorsprong op de nummer 3 in de stand. Dat werd met Mel Thijssen opnieuw een Nederlandse amazone. Zij kwam met de 8-jarige Cartolana 2 (Cartogran) aan de meet in 32.93 seconden en vervolledigde zo het podium. De 4de plaats werd ingenomen door Patrick Lemmen. Die finishte met zijn 9-jarige Jolie Fleur (Contact Van De Heffinck) in 33.07 seconden en greep zo net naast een podiumplaats. De Fransman Guillaume Foutrier tenslotte strandde op de 5de plaats. Hij zette met de eveneens 9-jarige Jakke (Kashmir Van Schuttershof) een tijd neer van 33.15 seconden en had zo na zijn 4de plaats gisteren opnieuw een klassering te pakken.

 

TAGS   |   BEAU SCHUTTELAAR   |   LOUISE SAYWELL   |   MEL THIJSSEN   |   PATRICK JONKMANS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions