Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/09/2018 12:42 - Algemeen

Unieke Tangelo-zoon te koop

U heeft nog enkele uren de tijd om via de online Horseman Auction te bieden op Starpower Ter Meersen! Een prachtige zoon van Tangelo van de Zuuthoeve met een geweldige bergopwaartse galop!
Zijn halfbroer Lelvis ter Meersen (Elvis Ter Putte) is slechts 7 jaar oud maar springt al op 1m30 niveau met Barbara Hruschka. Moeder Charisma de Carmel is op haar beurt de halfzus van Coral Reef Carmel Z (Cento), die met Genevieve Meyer op niveau 1m60 springt.

Maar dat is nog niet alles! Ook Van Gogh (Numero Uno - 1m60 met Marco Kutscher), Der Senaat 111 (President - 1m60 met Jacqueline Lai), Urona (Phin Phin - 1m60 met Wael Mahgary), Al Capone Z (Artos Z - 1m55 met Omer Ersin), Philadelphia (Kojak - 1m50 met Annelies Vorsselmans), Dauphin (Memphis - 1m50 met Peter Charles), Viox W (Kojak - 1m45 met Emanuele Lampis), Eros (Lord Z - 1m45 met Bas van der Aa), Zephyr W (Phin Phin - 1m45 met Alexandre Piroselli Tedesco), Elmo EZ (Toulon - 1m45 met Maarten Schuttert), Zirikit (Berlijn - 1m45 met Frederik Cattebeke) en Cirikit (1m45 met Hendrik-Jan Schuttert) komen uit deze prachtige moederlijn!

Starpower, Tangelo vd Zuuthoeve x Kannan x Burggraaf :
 

Klik hier om online te bieden ! 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions