Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/09/2018 15:41 - Jumping

CSI3* Bonheiden: Ochtendwinst voor Goffinet

Op de thuisbasis van Mike Van Belle in Bonheiden waren het vanmorgen opnieuw de ruiters en amazones van de CSI3* competitie die als eerste in de ring verschenen. Thierry Goffinet was in ieder geval alweer direct goed wakker en reed zich naar de overwinning in deze 1.35m ochtendrubriek. Samen met de 9-jarige Jaleo van het Heuvelland (Scendix) toverde hij een chronotijd van 58.22 seconden op het scorebord en bleef zo als enige onder de grens van de 60 seconden.

 

De jonge Braziliaan Joao Victor Castro was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Goffinet. Hij finishte met de 11-jarige Sir Landal Joter (Singular Joter) echter in 60.58 seconden en moest zo duidelijk het onderspit delven... De 3de plaats ging naar de winnaar van de eerste GP-kwalificatie van gisterenavond, de Ier Peter Moloney. Hij kruiste met de 8-jarige Stardust (Chacco Blue) in 61.88 seconden en had zo opnieuw een podiumplaats te pakken.

 

De andere 2 plaatsen in de top 5 gingen naar Groot-Brittannië dankzij Keith Shore en Jessie Drea. Shore zadelde de 10-jarige Djoel (Hamlet) en stopte de klok op 63.94 seconden terwijl Drea er met de 8-jarige Castle B Quick (Beach Ball) 64.25 seconden voor nodig hadden op de ronde af te leggen.

 

Filip Lacus reed zich nog naar een 8ste plaats met Chayan Z (Clinton I), Maud Pietroniro werd 10de met Tip Top One (Toulon), Tatiana Troiani 11de met Cash Flow III (Calato) en Fabrice Galdini 12de met Kaprice Vd Bisschop (Berlin).

 

TAGS   |   JOAO VICTOR CASTRO   |   PETER MOLONEY   |   THIERRY GOFFINET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions