Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/09/2018 10:59 - Jumping

Sanne Thijssen wint CSI2* GP van Bonheiden!

In het Hippisch Centrum C&M in Bonheiden hebben onze Noorderburen vanmorgen de CSI2* GP volledig naar hun hand weten te zetten! Het volledige podium kleurde Nederlands met op kop amazone Sanne Thijssen! In een barrage waarvoor zich slechts 6 combinaties wisten te plaatsen zette Thijssen met de 12-jarige Bacardi (Numero Uno) een chronotijd van 39.84 seconden op het scorebord en bleef zo als enige onder de grens van de 40 seconden.

 

De 2de plaats ging naar Jens van Grunsven met de 13-jarige Doma Sue (Dollar du Murier). Ook zij wisten het in de barrage foutloos en te houden en stopten de klok op 42.25 seconden. Het brons was voor amazone Jody Van Gerwen. Zij was met haar tijd van 40.73 seconden sneller dan van Grunsven, maar haar 10-jarige Inebelle Van ’T Welthof (Takashi Van Berkenbroeck) sprong een balk uit de lepels. Alsof dat nog niet voldoende was ging ook de 4de plaats nog naar Nederland. Hiervoor zorgde Wout-Jan Van der Schans met de 10-jarige Delgado (Verdi TN). Ook zij kregen onderweg een springfout te verwerken en kwamen aan de eindmeet in 41.24 seconden. De 5de plaats tenslotte ging naar de Duitse Kathrin Stolmeijer. Zij klokte met de 9-jarige Dedicasse du Bois de Buisseret (Ugano Sitte) in 41.74 seconden, dit ook met 4 strafpunten.

 

Voor ons land wist enkel Gilles Thomas zich te klasseren. Hij kreeg met de 8-jarige Edison Van Schuttershof (Darco) een springfout in de basisronde en werd nog 12de.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions