Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/09/2018 15:33 - Jumping

Dunon beste Belg in CSI3* GP van Bonheiden!

Op de internationale jumping van Bonheiden stond vanmorgen na de CSI2* GP ook direct de CSI3*GP op het programma. Het werd een lastige omloop waarbij vooral de toegestane tijd een belangrijke scherprechter bleek te zijn... Maar liefst 6 combinaties slaagden er wel in om alle balken netjes in de lepels te houden, maar niet om dit ook binnen de toegestane tijd te doen. Onze landgenoot Gilles Dunon was één van hen. Hij strandde met zijn 13-jarige Fou de Toi Vd Keihove (Toulon) op de 9de plaats na de 8 combinaties die het wel zonder strafpunten wisten te doen en zorgde zo ook meteen voor het beste Belgische resultaat.

 

De overwinning ging naar de Ierse ruiter Peter Moloney met de 15-jarige d’Atlantique Royale (Darco). Zij kruisten in de barrage de meet in 37.10 seconden en waren zo 87 honderdsten van een seconde sneller dan hun landgenoot Darragh Kenny, die gisteren nog de hoofdrubriek wist te winnen. Kenny kon hiervoor vandaag rekenen op de 12-jarige Balou du Reventon (Cornet Obolensky). De 3de plaats ging naar de Pool Michal Kazmierczak. Die klokte met zijn 13-jarige Stakorado (Stakkato Gold) af in 38.38 seconden en vervolledigde zo het podium.

 

Net als in de CSI2* GP was de 4de plaats voor de Nederlander Wout-Jan Van der Schans. Die hield het met zijn inmiddels 15-jarige Capetown (Oklund) foutloos, maar strandde na een chronotijd van 38.44 seconden dus opnieuw net naast het podium. De 5de plaats tenslotte was voor de Canadese amazone Tiffany Foster. Die bracht haar 10-jarige Caipiranja (Taran de La Pomme) aan de eet in 40.08 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions