Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/09/2018 09:00 - Algemeen

ET Auction- BYT Edition: inschrijvingen open

De Belgian Youngster Trials – Memorial Björn Van Bunder staat met stip aangeduid in de agenda van menig fokker.  Ieder jaar verzamelen de toppaarden van de toekomst op 1 November in Stal Hulsterlo. In een gezellige sfeer tonen achttienmaanders, 2-jarigen en 3-jarigen hun springkwaliteiten in vrijheid aan het grote publiek.

 

Dit jaar gaat de organisatie een stapje verder. Door alles live uit te zenden via Clipmyhorse, zal de hele wereld kunnen kennis maken met de kwaliteit die aantreedt op de Belgian Youngster Trials. Daarnaast krijgt elke deelnemer de mogelijkheid om zijn/haar paard aan te melden voor de online E.T-Auction – BYT Edition die zal doorgaan van 9 tot 12 November 2018.  Zo krijgt elke fokker de kans om rechtstreeks te handelen met de eindklant via een internationaal platform.  Bovendien geldt de wedstrijd als selectie voor de halve finale van het vrijspringen in Mechelen én is er een prijzenpot van meer dan 2.500€. U merkt het: de Belgian Youngster Trials is THE PLACE TO BE.

 

Surf dus snel naar http://ers.galop.be/event.php?org=49&event=2312 en schrijf jouw paard in voor de Belgian Youngster Trials én de ET-Auction – BYT Edition. Aanmelding voor de veiling kan enkel bij inschrijving voor de wedstrijd. Inschrijven kan tot 26 October 2018. See you all op 1 November in Stal Hulsterlo!

 

Bijlage: veilingvoorwaarden  E.T. Auction – BYT Edition

 

Contactpersoon:

Sven Van Damme  I  sven@humano.be  I  0475/257058

 

Documenten :
Voorwaarden BYT auction 2018.pdf 

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions