Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/09/2018 10:50 - Algemeen

Paradepaardje exclusieve BWFA collectie

Met een collectie die bestaat uit 12 unieke sportveulens die de top van de BWP fokkerij vertegenwoordigen, is het moeilijk kiezen om er eentje in de schijnwerpers te plaatsen. Alle veulens werden met de grootste zorgvuldigheid voor u geselecteerd, waardoor u met vertrouwen kan investeren in uw toekomst.

 

Voor de Belgische fokkerij was 2017 een Grand Cru jaar met BWP als beste stamboek en BWFA ambassadeur Halifax van het Kluizebos als het nummer één springpaard op de WBFSH wereldranking.

 

Als hulde aan Halifax heeft BWFA een absolute TOP opportuniteit voor u in petto: Sir Halifax de W&S. Dit hengstveulen van Nixon van ’t Meulenhof komt rechtstreeks uit de moeder van Halifax van het Kluizebos!

 

U leest het goed, een nakomeling van de vijfjarige Nixon die dit jaar de PAVO hengstencompetitie won en gescout is als het toekomstpaard van ’s werelds nummer één ruiter Harrie Smolders. Nixon van ’t Meulenhof komt zelf uit een befaamde moederlijn met onder andere de Olympische Emerald NOP en GP-winnares Diamanthina v/h Ruytershof als halfbroer en halfzus.

 

De moeder van Halifax van het Kluizebos is op haar beurt dan weer de halfzus van de BWP gekeurde Upsilon van de Heffinck, Versace van de Heffinck en Cremant van de Heffinck die alledrie op het hoogste sportniveau acteerden.

 

Zowel langs moederszijde als langs vaderszijde zijn deze stammen voorzien van talrijke BWP gekeurde hengsten. Het is overduidelijk: de toekomst van Sir Halifax de W&S ziet er rooskleurig uit.

 

De BWFA limited edition met 12 exclusieve BWP eliteveulens vindt vrijdagavond 28 september plaats in de hippodroom van Waregem. Surf naar www.bwfa.be en bekijk de volledige collectie.

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions