Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/09/2018 16:07 - Jumping

CSI2* Waregem: Vereecke blijft winnen!

Koen Vereecke lijkt nu al de man van het concours te gaan worden op de eerste editie van de Waregem Horse Week! Nadat hij gisteren tijdens de openingsdag al startte met 2 klinkende overwinningen was hij vanmiddag opnieuw de beste in de 1.45m hoofdrubriek van de CSI2* competitie. In een tabel A rechtstreeks op tijd snelde hij met de 9-jarige merrie Jativia (Carcento VDL) naar een chronotijd van 64.43 seconden en had zo maar liefst ruim 3 seconden voorsprong op de concurrentie!

 

De Brit Jack Whitaker was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Vereecke. Hij kruiste met de 8-jarige Scenletha (Scendix) echter de meet in 67.78 seconden en moest zo duidelijk zijn meerdere erkennen in onze landgenoot. Vervolgens kregen we opnieuw een trio Belgen met op de 3de plaats Jan Claeys. Die zadelde de 16-jarige Charmeur Van het Kloosterhof (Fuego du Prelet) en stopte de klok top 68.56 seconden. De 4de plaats was voor Dominique Hendrickx met de 11-jarige Bacardi Les Hauts (Rexar du Houssoit). Zij finishten in 68.57 seconden en moesten zo vandaag tevreden zijn met een plaat net naast het podium. De 5de plaats tenslotte was voor Alexander Housen en zijn 12-jarige Galoubet Fravanca (Caretino). Zij wisten de eindmeet te bereiken in 68.61 seconden.

 

Ook verderop in het klassement nog heel wat landgenoten met een 7de plaats voor Jean-Christophe De Grande met Belano Vd Wijnhoeve Z (Berlin), een 8ste plaats voor Vincent Lambrecht met S&L Chubby Checker (Cardento VDL), een 9de plaats voor Lieven Devos met Eldorrado Mvnz, een 10de plaats voor Gilles Thomas met Ducati Van Schuttershof (Kashmir Van Schuttershof), een 11de plaats voor Tatiana Troiani met Charlon (Chalan) en een 12de plaats voor Elisa Strubbe met Gladiator Van ’T Paradijs (Shindler de Muze).

 

TAGS   |   ALEXANDER HOUSEN   |   DOMINIQUE HENDRICKX   |   JACK WHITAKER   |   JAN CLAEYS   |   KOEN VEREECKE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions