Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/09/2018 10:38 - Algemeen

Soraya B met €6.500 veilingtopper BWP

Gisterenavond kregen we de ontknoping van de tweede BWP Online Foal Auction. De collectie bestond opnieuw uit spring- en dressuur gefokte paarden en pony's. De kopers kwamen uit Amerika, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Nederland en België. 

 

Topper van deze editie werd het merrieveulen Soraya B (Cayenne vd Helle Z x Kannan). Zij werd verkocht aan een klant uit Frankrijk voor 6.500 euro. Het hengstenveulen Swahili van den Dries (Bamako de Muze x Vigo d'Arsouilles) blijft in België voor 6.250 euro. 

 

Twee veulens gingen voor 4.750 euro onder de hamer. Souplesse van het Merrethof (Le Blue Diamond van 't Ruytershof x Fantomas de Muze) vertrekt naar Frankrijk en Sagunto V.H. (Casillas van de Helle x Cumano BD) werd door een Amerikaanse klant aangekocht.

 

Bij de pony's was er veel belangstelling voor Wajeeh Royal's Van Prinsenhof's (Kantje's Ronaldo x Caspari Royale). Dit hengstenveulen is voor 3.252 euro aangekocht door Joris De Brabander.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions