Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/10/2018 21:31 - Jumping

CSIYH1* Oliva: van Paesschen op het podium!

Onze landgenoot Constant van Paesschen weet zich ook in deze 2de week van de Autumn Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva Nova in de kijker te rijden. Samen met de SF-gefokte Bugano de l’Abbaye (Ugano Sitte – F: Frederic & Louis Leconte) wist hij zich vanmiddag naar een topklassering te rijden in de rubriek voor de 7-jarige paarden. In een barrage met 10 deelnemers klokte het duo af in 36.51 seconden en verzekerde zich zo van de 3de plaats op het podium.

 

De overwinning moest hij echter laten aan de Sloveen Gaj Riossa. Die snelde met de Sloveense Warmbloedmerrie Grannuschka (Con Chello – F: Marco Mrsek) naar een finishtijd van 36.03 seconden en wist zo nipt de Fransman Laurent Guillet voor te blijven. Die kwam met de SF-gefokte Bracadabra (Pacific des Essarts – F: Hubert Bourdy) aan de meet in 36.17 seconden en moest zo genoegen nemen met de 2de plaats. Net na van Paesschen kwam dan de Britse amazone Jane Annett. Die zette met de AES-gefokte Billy Tudor (Cevin Z – F: Donal Barnwell) de klok stil op 37.40 seconden en kwam zo een kleine seconde tekort voor een plaatsje op het podium. De Zwitser Niklaus Schurtenberger mocht de top van het klassement afsluiten op de 5de plaats. Hij stuurde de Holstein-gefokte Lireu (Logolas – F: Hans Diederich Wree) door de finish in 37.52 seconden.

 

TAGS   |   CONSTANT VAN PAESSCHEN   |   GAJ RIOSSA   |   LAURENT GUILLET

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions