Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/11/2018 11:00 - Jumping

CSIYH1* Opglabbeek: Schäfer start met winst!

In het Limburgse Sentower Park startte vanmorgen om 08.30u de tweede week van de indoortour. In de openingsrubriek voorbehouden voor 5- en 6-jarige paarden ging de winst naar de Duitser Kai Schäfer met zijn Westfaals-gefokte merrie Aurelia 52 (A La Carte Nrw – F: Heinrich Ramsbrock). Schäfer, die ook vorige week tijdens de eerste week al 2 rubrieken wist te winnen met Aurelia, snelde in de 2de fase door de eindmeet in 25.36 seconden en wist zo de overige 52 deelnemers achter zich te laten.

 

De 2de plaats ging naar de in Nederland gevestigde Turkse ruiter Omer Karaevli. Die wist met de Oldenburg-gefokte hengst Corragio (Conthargos – F: Mucha Malgorzata) een tijd van 25.77 seconden op het scorebord te zetten en kwam zo een kleine halve seconde tekort voor wint. De 3de plaats ging naar de Tsjechische amazone Emma Augier de Moussac. Zij bereikte de finish in 26.73 seconden en kon daarvoor rekenen op de KWPN-gefokte merrie Homey (Cardento VDL). De Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli was dan weer goed voor de 4de plaats plaats. Hij reed de Luxemburgs-gefokte Inifinity (It’s Me du Mesnil – F: Eric Lanners) naar een  chronotijd van 27.00 seconden en greep zo nipt naast een podiumplaats. Ook de Zwitserse amazone Jennifer Meylan wist zich nog een plaats in de top van het klassement te veroveren. Zij klokte met de SF-gefokte Criquet du Phare (Vendome du Phare – F: Olivier Brohier) af in 27.24 seconden en werd zo dus 5de.

 

Voor ons land konden enkel Thomas van Minnebruggen en TMS-amazone Chloe Vranken zich naar een klassering rijden. Van Minnebruggen werd 13de met Mersey Vdb (Diamant de Semilly – F: Wilfried Vandousselaere) terwijl Vranken met de Hathina Z (Harley VDL – F: Michel Dohmen) de 14de plaats voor haar rekening nam.

 

TAGS   |   EMMA AUGIER DE MOUSSAC   |   KAI SCHäFER   |   OMER KARAEVLI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions