Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/11/2018 14:04 - Jumping

CSIYH1 Opglabbeek: Lyngvaer snelt naar winst

In Opglabbeek zijn het de buitenlandse combinaties die voorlopig de toon weten te zetten in de tweede week van de indoor springtour! Na Kai Schäfer bij de 5- en 6-jarige paarden was het op het middaguur de Noorse amazone Oda Charlotte Lyngvaer die de eindlaureate werd in de rubriek voor de 7-jarige paarden! De partner van de Nederlandse ruiter Timothy Hendrix zette met haar KWPN-gefokte Goanita (Zandor) een chronotijd van 29.15 seconden op het scorebord en wist zo opnieuw een overwinning aan haar palmares toe te voegen.

 

Het zilver was voor de Luxemburger Victor Bettendorf. Die kon rekenen op zijn ruin Konrad du Gibet (Kiwi du Gibet – F: Robert Dimmer) en wist de tijd te doen stoppen op 29.27 seconden. De Ier Gavin Harley nam dan weer de 3de plaats voor zijn rekening. Hij finishte met de BWP-gefokte Linessa Hof Ter Zeedycke (Cassanova 37 – F: Rik en Martine Decapmaker-Govaert) in 30.13 seconden en verzekerde zich zo van de laatste plaats op het podium. Net naast het podium strandde de Duitser Jörg Oppermann. Die stuurde de Hannoveraans-gefokte merrie Quin-Ba-Lou (Quintender 2 – F: Karl Rumke) naar een eindtijd van 30.88 seconden en wist daarmee net de Braziliaan Yuri Mansur achter zich te laten. Die sloot met de BWP-gefokte Lou Lou Vls (Elvis Ter Putte – F: Geert Van Loo – Soenens) de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij hadden er 30.97 seconden voor nodig om hun barragerit af te leggen.

 

Voor ons land wist enkel Gaetan Stalpaert zich naar een klassering te rijden. Hij werd 12de met de BWP-gefokte Larco de Brinco (Cardento VDL – F: Elevage De Brinco).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions