Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/11/2018 15:54 - Jumping

CSI2* Oliva: Belgen blijven scoren!

Onze landgenoten blijven het goed doen op de Autumn Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva Nova! In de Gold 1.40m rubriek die vanmiddag verreden werd op de Oliva Arena wisten zowel Constant van Paesschen als Fabienne Daigneux-Lange en Leonie Peeters zich te klasseren in de top 10 van het klassement! Van Paesschen wist zich met de 10-jarige Isidoor Van De Helle (Canturo) zelfs opnieuw naar een podiumplaats te rijden. In een tabel A rechtstreeks op tijd finishte hij in 63.60 seconden en bezette zo de 3de plaats. Daigneux-Lange werd met de 9-jarige Delta Fee Des Hazalles (Exploit de Roulard) 6de terwijl er voor Peeters met de 8-jarige Comme One Z (Comme d'Api vd Hacienda Z) een 7de plaats was.

 

De overwinning was voor de Duitser David Will. Die stuurde de 12-jarige merrie Fortune 17 (Flashlight 16) naar een eindtijd van 62.04 seconden en wist zo de concurrentie voor te blijven. Ook de Nederlander Doron Kuipers wist het nog sneller te doen dan van Paesschen. Hij had er met de 8-jarige Cukuta (Carthago) 63.37 seconden voor nodig om zijn parcours af te leggen en nestelde zich zo op de 2de plaats. De andere plaatsen in de top 5 van het klassement gingen naar Frankrijk met op 4 Philippe Leoni en de 11-jarige Collinus (Nabab de Reve). Zij kruisten de meet in 66.31 seconden en hadden zo slechts 2 honderdsten van een seconde voorsprong op Marie Hecart. Die mocht zo met de 10-jarige Irco Van Klapscheut (Radco d’Houtveld) de top van het klassement afsluiten op de 5de plaats.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions