Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/11/2018 20:34 - Jumping

CSI2* Moors.: Openingsrubriek voor Lambrecht

In eigen land wordt er deze week niet enkel internationaal gesprongen in het Limburgse Sentower Park, ook het Zilveren Spoor in Moorsele vormt het decor voor een internationaal concours op tweesterrenniveau. Nadat de jonge paarden eerder op de dag het startschot mochten geven stond om 13.45u de 1.30m openingsrubriek van de CSI2* competitie op het programma. Daarin kregen we direct een integraal Belgisch podium met op kop Vincent Lambrecht en de 10-jarige S&L Through The Looking Glass (Arkan). Lambrecht, die afgelopen zondag nog 2de werd in de Wereldbeker van Beijing, spurtte in de 2de fase naar een eindtijd van 23.87 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te laten.

 

Koen Vereecke was degene die het dichtst in de buurt wist te komen. Hij zette met de 9-jarige Jaro Vd Donkhoeve (Doré Van ’T Zorgvliet) een chronotijd van 24.42 seconden op het scorebord en kwam zo ruim een halve seconde tekort om Lambrecht van de troon te stoten. De 3de plaats werd dan weer ingepalmd door amazone Elisa Strubbe. Zij had er met de 8-jarige Kumi Star V/D Schelpenhoeve (Nonstop) 25.02 seconden voor nodig om de finish te bereiken. De 4de plaats werd gedeeld door de Fransman Alexis Borrin  met de 11-jarige Twist de Boilly (Gio Granno) en de Brit Steven Franks met zijn 12-jarige Billy Ginger (Billy Congo). Zij wisten beiden de klok te doen stoppen op 25.23 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Donaat Brondeel met Just Biscuit van het Vlierhof (Flipper d’Elle), een 8ste plaats voor Jos Verlooy met Jenco DW (Clinton), een 9de plaats voor Thomas Thometschek met Emona RV (Mr. Blue), een 12de plaats voor Vincent Lambrecht met Dollar de Fremis (Ugano Sitte) en een 14de plaats voor Kelly Vercauteren met Ginkepi van de Rhamdia Hoeve (Nabab de Reve).

 

TAGS   |   ELISA STRUBBE   |   KOEN VEREECKE   |   VINCENT LAMBRECHT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions