Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.



Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.




Inloggen

Onthoud mij
10/11/2018 21:02 - Jumping

CSI2* Opglab.: Vandenberk en Daem in top 10

Maar liefst 153 combinaties verschenen vanmiddag in het Limburgse Sentower Park aan de start in de 1.40m openingsrubriek van de CSI2* competitie! Het eindklassement werd daarom opnieuw opgedeeld 2 verschillende klassementen.

 

In het eerste klassement was het Limburger Jens Vandenberk die voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen. Vandenberk zadelde de 9-jarige ruin Tyson AZ (Tsar Hero) en strandde net buiten de top 5 nadat hij de tijd had weten te stoppen op 56.03 seconden. Helemaal bovenaan het klassement stond de Turkse ruiter Omer Karaevli, die zich eerder op de dag ook al wist te klasseren in de rubriek voor de 5- en 6-jarige paarden. Karaevli reed de 10-jarige Daydream (Colman) naar een finishtijd van 53.58 seconden en wist zo een nieuwe overwinning aan zijn palmares toe te voegen. De 2de plaats was voor de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli met zijn 13-jarige Rock’N Roll Semilly (Diamant de Semilly). Zij kruisten de meet in 53.87 seconden en wisten zo net de Luxemburgse amazone Charlotte Bettendorf achter zich te laten. Die kwam met de 10-jarige Ikea (Thunder Van De Zuuthoeve) aan de meet in 54.19 seconden en vervolledigde zo het podium. Net naast het podium strandde de Duitser Jörg Oppermann. Die stuurde de 10-jarige Amelie 108 (Action-Pezi) naar een chronotijd van 54.45 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de plaats. Ashford Farm-ruiter Michael Hughes mocht de top van het klassement afsluiten op de 5de plaats. Hij klokte met de 9-jarige Jackson Vd Bisschop (Flipper d’Elle) af in 55.54 seconden.

 

Verder was er nog een 14de plaats voor Hanne Mertens met Brunello Di Fer (Bamako de Muze), een 15de plaats voor Chloé Vranken met Emir De VY (Calvaro) en een 19de plaats voor Niels Bruynseels met Kadaffi Van Orti (Diamant de Semilly).

 

In het tweede klassement kwam de best Belgische prestatie van Viktor Daem met de 10-jarige Ic Magic van de Bien (Cicero Z Van Paemel). Zij toverden een chronotijd van 57.79 seconden op het scorebord en werden zo 9de. De winst was hier voor de Colombiaan Santiago Diaz Ortega. Die had er met de 10-jarige Carlson (Calido I) 53.85 seconden voor nodig om zijn omloop af te leggen en mocht zo bovenaan het klassement plaatsnemen. De 2de plaats was hier voor Charlotte Bettendorf, ditmaal met de 9-jarige Julysse (Epleaser Van ’T Heike). Zij snelden door de meet in 54.02 seconden. Op de 3de plaats kregen we met de Tsjechische amazone Emma Augier de Moussac nog iemand die zich eerder op de dag al wist te klasseren. Zij finishte met de 9-jarige Rubio Monocoat Electric (Ukato) in 54.21 seconden en verzekerde zich daarmee van een plaats op het podium. Ook Omer Karaevli wist zich met een 2de paard te klasseren. Hij klokte met de 8-jarige Cheston de La Pomme d’Or Z (Chippendale Z) af in 55.18 seconden en werd zo ook nog eens 4de. De Nederlander Michel Hendrix sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zijn eindtijd met de 8-jarige Fjury V (Numero Uno) was 55.62 seconden.

 

Verder was er nog een 12de plaats voor Michael Vreys met Heidelberg van het Lindehof (Amoroso van de Helle) en een 15de plaats voor Chloé Vranken met Cenzo (Harley VDL).

 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions