Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/11/2018 21:21 - Jumping

CSIO4 Rabat: Jérôme Guery 7de in hoofdnummer

De Morocco Royal Tour trekt deze week van Tetouan naar Rabat en ook daar laten onze landgenoten direct van zich horen op deze openingsdag. In de 1.45m hoofdrubriek was het Jérôme Guery die zich naar een klassering wist te rijden met de 9-jarige Jelly Belly van het Eikenhof (Chopin Van Het Moleneind). In een tabel A rechtstreeks op tijd wisten zij een chronotijd van 66.08 seconden op het scorebord te toveren en legden daarmee beslag op de 7de plaats.

 

De winst was voor de Italiaan Roberto Arioldi. Die stuurde de 10-jarige Dundee Van Het Marienshof (Cicero Z Van Paemel) naar een finishtijd van 63.24 seconden en had zo meer dan een seconde voorsprong op de concurrentie. De 2de plaats was voor de Fransman Nicolas Deseuzes. Die kruiste de meet in 64.45 seconden en kon daarvoor rekenen op de 12-jarige Stella De Preuilly (Baloubet du Rouet). Thuisruiter El Ghali Boukaa vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij had er met de 10-jarige Ugolino Du Clos (L’Arc De Triomphe ) 64.71 seconden voor nodig om de omloop af te leggen. De 4de plaats ging naar Zwitserland en daarvoor zorgde Beat Grandjean. Die zette met de 10-jarige Denzel Quantum Leap (Cantos) de klok stil op 64.84 seconden en strandde zo net naast het podium. De Duitser Marcel Marschall tenslotte nam de 5de plaats voor zijn rekening. Hij finishte met de 9-jarige Crystal 17 (Carentan) in 64.97 seconden.

 

TAGS   |   EL GHALI BOUKAA   |   JEROME GUERY   |   NICOLAS DESEUZES   |   ROBERTO ARIOLDI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions