Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/12/2018 11:29 - Jumping

CSI2* Moorsele: Deknudt en Hemeryck in top 5

In het Zilveren Spoor in Moorsele startte de 2de dag vanmorgen met een 1.30m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie! Het waren de Britse combinaties die wisten te domineren met op kop amazone Carla Jane Rolfe! Zij reed in deze tabel A rechtstreeks op tijd de 11-jarige ruin Talis du Montois (Cardero) naar een finishtijd van 51.58 seconden en wist zo de overige 24 deelnemers voor te blijven. Na een 4de plaats gisteren was er vandaag een 2de plaats voor Steven Franks met de 12-jarige merrie Billy Ginger (Billy Congo). Zij kruisten de meet in 51.97 seconden en kwamen zo een kleine halve seconde tekort voor winst. Ook de 3de plaats ging naar Groot-Brittannië en daarvoor zorgde Graham Babes met zijn 8-jarige Farao M (Verdi TN). Zij klokten af in 52.47 seconden en vervolledigden zo het integrale Britse podium.

 

Op de 4de plaats kregen we met Cederick Deknudt en Rik Hemeryck een Belgische ex aequo! Zowel Deknudt met de 8-jarige Kimira van het Kluizebos (Boris van het Kluizebos) als Hemeryck met de 10-jarige Cantonia By Marstyl (Cassus) wisten de klok te stoppen op 54.86 seconden en verzekerden zich zo van een plaats in de top 5 van het klassement.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Geoffrey Cobbaut met Id 1 (Diamant de Semilly), een 8ste plaats voor Steve Lefèvre met Jericho Van Orti (Emerald Van ’T Ruytershof) en een 9de plaats voor Gilles Nuytens met Cara Vd Gulden Z (Contendro).  

 

TAGS   |   CARLA JANE ROLFE   |   CEDERICK DEKNUDT   |   GRAHAM BABES   |   RIK HEMERYCK   |   STEVEN FRANKS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions