Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/12/2018 11:53 - Jumping

CSI4* Beijing: Wathelet in de prijzen!

Onze landgenoot Gregory Wathelet is deze week afgereisd naar China voor de Longines Equestrian Beijing Masters, waar elk jaar verschillende Europese topruiters aan de start komen met paarden van ginds. Wathelet kreeg in de 1.45m openingsrubriek de 11-jarige Lets Go (Landos) onder het zadel. In een tabel A rechtstreeks op tijd zette Wathelet in 63.79 seconden de 3de snelste tijd op het scorebord. Helaas sprong Lets Go een balk uit de lepels waardoor ze genoegen moesten nemen met de 11de plaats.

 

De overwinning bleef in eigen land en daarvoor zorgde Jirigala Erdeng met de 12-jarige Brikibo Vd Bosbeek (Conconcorde). Zij wisten de klok te stoppen op 62.77 seconden en wisten zo hun landgenoot Tongyan Liu achter zich te laten. Die kruiste met de 15-jarige Ku Bu Qi (Cruising) de meet in 63.54 seconden en strandde zo dus op de 2de plaats. De Zweedse Malin Baryard-Johnsson was de eerste Europese combinatie in het klassement. Zij snelde met de 12-jarige Moonstar (Kannan) naar een finishtijd van 63.74 seconden en verzekerde zich zo van de 3de plaats. De 4de plaats ging naar Stephex-ruiter Daniel Deusser. Die kwam aan de meet in 64.01 seconden en kon daarvoor rekenen op de 12-jarige Gringo Van ’T Elzenhout (Charro 5). Zijn landgenoot Christian Ahlmann tenslotte nam de 5de plaats voor zijn rekening. Hij finishte met de 15-jarige Cinetto (Canabis Z) in 64.77 seconden.

 

TAGS   |   GREGORY WATHELET   |   JIRIGALA ERDENG   |   MALIN BAYARD   |   TONGYAN LIU

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions