Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/10/2018 10:44 - Jumping

CSIO4* Rabat: Hendrickx in de top 5!

Op de Morocco Royal Tour in Rabat heeft Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx zich gisterenavond opnieuw in de prijzen gereden in de afsluitende 1.45m rubriek! Hendrickx wist samen met de 13 anderen te kwalificeren voor de barrage na een foutloze basisomloop. Daarin wist hij het met de 8-jarige Koriano Van Klapscheut (Lord Z) opnieuw foutloos te doen en strandde hij op een 5de plaats na een finishtijd van 46.50 seconden.

 

De overwinning was net als in de CSIO4* GP van vrijdagavond voor de Fransman Emeric George. Die zadelde vandaag de 13-jarige Rocker D’Ysieux (Crown Z) en toverde een chronotijd van 41.91 seconden op het scorebord. De Zwitser Pius Schwizer zat hem het dichtst op de hielen. Hij kwam met de 9-jarige Cortney Cox (Carlo) echter over de meet in 43.00 seconden en kwam zo ruim een seconde tekort voor winst. De 3de plaats op het podium ging naar de Duitser Marcel Marschall. Die zette de klok stil op 43.63 seconden en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige Crystal 17 (Carentan). De laatste die het sneller wist te doen Hendrickx was de Saudi Ramzy Al Duhami. Hij finishte met de 11-jarige High Quality J (Quadrillo) in 46.01 seconden en legde zo beslag op de 4de plaats.

 

Ook Stéphanie Andries was een van de 14 barragisten. Zij kreeg met haar 9-jarige Javenia (Nonstop) echter een springfout en moest genoegen nemen met de 10de plaats.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions